Categorieën
Uncategorized

Pentachess Trainersevent ‘op sjiek’ in hotel New York Rotterdam

Op 18 december organiseerde Pentachess voor haar trainers een event op een inspirerende lokatie in Rotterdam. Trainers als Edwin Tol, Jorik Klein, Martijn Stam, Jos Visser, Hans van den Beukel en Zhaoqin Peng werden bedankt voor hun inzet namens Pentachess bij scholen of talenten. Ook organisatrice van de chinese schaakschool Ingrid Zhang werd bedankt voor haar inzet.

De middag werd geleid door dagvoorzitter Dolf Meijer. Hij hield een interactieve sessie om nivo verschil in de (schaak)klas te beheersen. Laura van den Ouden nam vervolgens deelnemers (in de zaal maar ook online via zoom) mee met 10 tips om de aandacht in de klas hoog te houden. Dit deed ze net als vorig jaar vanaf haar boot, dit keer vanuit de Algarve.

Liam Vrolijk sloot de presentaties af met een verhaal over zijn trainers in zijn loopbaan! Uiteraard liet Liam een prachtige partij zien, waar de trots van af spatte.

Om 16 uur startte de borrel in de Tuchinsky zaal van het hotel. Het grote scherm werd gevuld met de voetbalfinale. Om 17 uur werd de dag afgesloten en kon iedereen nog veilig naar huis! Tot volgend jaar!